Tenis škola TK Pomaka u svojoj ponudi ima i program za poduzeća. Tenis je danas uz to što je sport, postao i stvar opće kulture i igra ga sve više ljudi. Isto tako to je sport koji se može početi igrati u bilo kojoj dobi i može ga naučiti svatko neovisno o tome da li se prije bavio sportom ili ne.

U današnjem ubrzanom tempu života, teniska igra može pomoći i pridonijeti u:

  • izgradnji individualnosti
  • uspješnijem timskom radu
  • povećanju komunikativnosti
  • kontroli stresa i zdravijem načinu života

Svakom poslodavcu je cilj da njegov tim djelatnika ostvaruje maksimalne rezultate a to će se postići samo uz dobru i otvorenu komunikaciju koja se mora razvijati izvan radnog mjesta.

Izgradnja tima može se postići na brojne načine koje nude sportske agencije, a usmjerene su prema pustolovnim aktivnostima i ekstremnim sportovima. Uvjereni smo da naši klupski programi imaju prednost u razlici što se tenis može kontinuirano trenirati tokom cijele godine u blizini radnog mjesta.

Poboljšana komunikacija i povjerenje, ne samo među kolegama, već i između nadređenih i zaposlenika, opravdava da će se sredstva uložena u ovakve aktivnosti ubrzo višestruko vratiti.

Mjesečna članarina po grupi iznosi 1800,00 kn,  a uključuje sve troškove ( trener, najam terena…)

Grupe su isključivo sastavljene od polaznika iz pojedinog poduzeća. Treninzi se održavaju dva puta tjedno u trajanju od 90 minuta. Poduzeće samo, ovisno o svojim željama bira termin održavanja treninga.

Dođite u tenis školu TK Pomaka i naučite igrati tenis, a istovremeno zajedno sa kolegama se zabavite i opustite od napornog radnog dana.

Sve informacije možete dobit na mobitel 092/292-4564 (voditelj Zoran Ganjto) ili na e-mail tenis@tkpomak.hr

Online prijavnica:

Ime poduzeća (obvezno)

 

Kontakt osoba - ime i prezime (obvezno)

 

Kontakt telefon/mobitel (obvezno)

 

Tvoj email (obvezno)

 

Broj zainteresiranih osoba:

 

Razina znanja:
 Početnik Srednji Napredni

 

Unesite sigurnosni kod:
captcha