Tenis klub Pomak djeluje pod geslom “najlakši prvi teniski korak uz Tenis Klub Pomak “  te shodno tome veliku pozornost predaje kvalitetnom radu u svojoj tenis školi. Pravilno naučena teniska abeceda osnova je daljnjeg napretka. Tenis škola daje polaznicima mogućnost da savladaju upravo one elemente teniske igre koji su nužni za nastavak treninga, natjecanje na organiziranim teniskim turnirima ili rekreativno bavljenje tenisom pružajući maksimalno zadovoljstvo u bavljenju tenisom.

Tenis klub Pomak svakom djetetu omogućava da postane polaznik tenis škole, bez obzira na njegove psiho – motoričke sposobnosti i predispozicije za bavljenje tenisom, te da sukladno sa svojim sposobnostima ostane u tenisu koliko god on to želi. S druge strane, klub već godinama temeljem selekcije nastoji pratiti talentiranu djecu. Osim zavidnih sportskih rezultata koje postižu kroz natjecanja na državnom nivou pa i šire, promoviraju i norme ponašanja koje su naučili bavljenjem sportom u tenis klubu Pomak.

Ciljevi teniske škole:

  • Učenje i automatizacija fundamentalni teniski vještina:

– Pravilno držanje reket

– Kontakt

– Gledanje loptice

– Osnovni stav

– Osnovna mehanika udaraca

– Rad nogu i Split Step

– Pravilan i pravovremen dolazak na loptu

– Povratak nakon odigranog udarca

– Prijenos energije iz nogu i rotacije tijela ( prilikom udarca )

  • Višestrani razvoj

Automatizacijom i kvalitetnom izvedbom fundamentalnih teniski vještina osigurali smo djetetu-igraču kontinuirani napredak kroz cijeli trenažni proces.

Ovisno o željama i ambicijama polaznika nudi se nekoliko programa škole tenisa:

Programi Karakteristike
Trening Grupe Cijena
Osnovni 2 x tjedno / 60 min. do 5 polaznika 200 kn mjesečno
Napredni 3 x tjedno / 60 min. do 5 polaznika 250 kn mjesečno
Hoće više Napredni program plus 4 indvidualna treninga 650 kn mjesečno

 

Treninzi se održavaju na klasičnom teniskom terenu. Najviše se pozornosti  pridodaje pravilnoj tehnici, kvalitetnom višestranom razvoju s naglaskom na koordinaciju i fleksibilnost. Također, u samom se treningu koristi velik broj različitih sportskih i ostalih igara.

 

Smjena RASPORED
ponedjeljak,srijeda,petak utorak,četvrtak subota
ujutro 9 h 9 ili 10 h 9,10,11,12 h
popodne 15 h ili 18 h 15 h ili 18 h

 

Od teniske opreme za početak su dostatne tenisice i odjeća za tenis. Glavna potrepština, teniski reket, može se dobiti besplatno u prostorijama kluba tijekom održavanja treninga. Također ,moramo naglasiti da u slučaju lošeg vremena (kiša, jaka bura..) treninzi se održavaju u Pomak centru tako da je osiguran kontinuitet treninga tokom cijele godine.

Voditelj tenis škole: Zoran Ganjto mag.cin.

Kontakt: 092 292 4564

Online prijavnica:

Tvoje ime i prezime (obvezno)

 

Datum rođenja (obvezno)

 

Kontakt telefon/mobitel (obvezno)

 

Tvoja e-mail adresa

 

Naziv vrtića/osnovne škole koju pohađaš

 

Trajanje vrtića/škole

Unesite sigurnosni kod:
captcha